Vinete Tamarind Prăjite
Vinetele Tamarind prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pastă de tamarind, Chile thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită Tamarind prăjită și Broccoli, Halibut La Grătar Cu Legume Prăjite Tamarind, și Vinete de susan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci sau o tigaie mare (nu folosiți antiaderent) la foc mare până când o mărgele de apă dansează când este aruncată în tigaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Stropiți 1 lingură de ulei în jurul perimetrului tigaiei și adăugați jumătate din vinete. Folosind o spatulă metalică, se prăjește până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mare. Repetați cu o altă lingură de ulei și vinetele rămase.
Stropiți ultima lingură de ulei în jurul perimetrului tigaiei și adăugați ardeiul gras, usturoiul și chile. Se amestecă până când ardeii sunt crocanți, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinetele rezervate și orice sucuri acumulate și amestecați pentru a combina.
Bateți sosul rezervat pentru a se recombina și adăugați-l în tigaie. Se amestecă până când sosul s-a îngroșat, este lucios și acoperă legumele, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați frunzele de busuioc și aruncați pentru a combina.