Vinete Prăjite (Vinete) Răspândite
Răspândirea vinetelor prăjite (vinete) este o fără gluten, primar și întreg 30 condiment. Această rețetă face 12 porții cu 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână caper, cățel de usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vinete Prăjite (Vinete) Răspândite, Vinete Prăjite (Vinete) Răspândite, și Vinetele mamei (vinete) se răspândesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 de grade F (220 de grade C).2 aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită antiaderent.3 amestecați uleiul de măsline și usturoiul împreună într-un castron mic și periați ușor pe ambele părți ale vinetelor.4 prăjiți felii de vinete până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată, aproximativ 20 de minute pe fiecare parte. Se răcește ușor.5 tăiați grosolan vinetele și combinați cu ardeii roșii și caperele; adăugați piper negru după gust.