Vinete prăjite cu sos de susan
Vinete Griddled cu sos de susan ia în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 150 de calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vinete, coriandru, iaurt grecesc plin de grăsimi și pastă de tahini. 77 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute, Sos De Susan, și Sos De Susan-Ghimbir.
Instrucțiuni
Ungeți fiecare felie de vinete cu puțin ulei, apoi condimentați.
Încălziți o tigaie sau un grătar. Când este fierbinte, grătați feliile de vinete timp de 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenesc și se înmoaie.
Se amestecă iaurtul cu tahini, usturoiul, sucul de lămâie și ierburile, apoi se condimentează. Acoperiți vinetele cu pansamentul și împrăștiați peste frunze suplimentare de ierburi.