Vinete prăjite cu miere, mentă și semințe de susan
Vinetele prăjite cu miere, mentă și semințe de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 150 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei de măsline, frunze de mentă, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Morcovi prăjiți cu miere cu semințe de susan, și Broccoli prăjit cu semințe de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați vinetele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 4 căni de apă și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
3
Lăsați să se înmoaie 30 de minute.
4
Se scurge bine; se usucă vinetele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Se amestecă făina, praful de copt și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți laptele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Încălziți suficient ulei pentru a ajunge la 1/2 inch pe laturile tigaiei într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, înmuiați rondele de vinete în aluat, apoi prăjiți-le în ulei până devin aurii, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Miere caldă în cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Așezați rondele de vinete pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
11
Stropiți cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
12
Se presară semințe de susan și mentă; se servește cald sau la temperatura camerei.