Vinete Picante La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele picante la grătar. Această rețetă face 10 porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimentul cajun, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete la grătar cu salată picantă de Tahini, Vinete la grătar în stil indonezian cu sos picant de arahide, și Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți feliile de vinete cu ulei pe ambele părți.
Stropiți cu suc de lămâie; presărați cu condimente Cajun.
Puneți vinetele la grătar, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 în. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până la licitație.