Vinete Picante
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Vinetele picante ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 263 calorii. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, carne de porc măcinată, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Vinete Picante, Vinete Picante, și Vinete Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele sosului într-un castron mic; se amestecă bine.
Cu un cojitor de legume, îndepărtați fâșiile de 1 inch din pielea vinetelor, lăsând o fâșie de piele de 1 inch între ele.
Tăiați vinetele în sferturi pe lungime, apoi tăiați fiecare secțiune transversal în bucăți de 3 inci.
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță de 2 litri pentru a umple 3 inci.
Se încălzește la foc mediu la 350 de grade F. prăjiți loturile de vinete până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Puneți wok la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați 1 lingură de ulei de prăjit și rotiți pentru a acoperi părțile laterale.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, ardeii iute uscați și ceapa verde; gatiti, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați carne măcinată și gătiți, rupând bucăți cu spatele unei linguri, până se rumenesc și se sfărâmă.
Adăugați sosul și aduceți la foc mic.
Adăugați vinetele fierte și amestecați pentru a acoperi. Scoateți pe un platou cald de servire.
Se servește, garnisit cu coriandru sau ceapă verde.