Vinete Pe Pâine Franceză Cu Roșii-Kalamata Salsa
Reteta vinete pe pâine franceză cu roșii-Kalamata Salsa ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 78 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vinete tăiate în diagonală, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine franceză cu măsline Kalamatan și cimbru, Salsa de vinete și roșii-mentă, și Stive de vinete cu roșii-salsa Chipotle.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; aruncați bine. Pune deoparte.
Aranjați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt unsă. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 3 minute sau până se prăjește ușor.
Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ungeți vinetele uniform cu ulei de măsline. Se fierbe 3 inci de la căldură 2 minute pe fiecare parte sau până devine auriu.
Acoperiți fiecare felie de pâine cu 2 linguri de amestec de măsline, 1 felie de vinete, 2 linguri suplimentare de amestec de măsline și 1/4 cană de brânză. Se fierbe 5 inci de la căldură 1 1/2 minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să stea 3 minute.