Vinete Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul vinetelor. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, apă, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a face vinete, combinați 2 ouă și 1 lingură de apă într-un vas puțin adânc.
Combinați panko și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano într-un al doilea vas superficial. Înmuiați vinetele în amestec de ouă; dragă în amestec panko, apăsând ușor pentru a adera și scuturând excesul.
Așezați vinetele la o distanță de 1 inch pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până devin aurii, rotind o dată și rotind foile de copt după 15 minute.
Pentru a face umplutura, combinați busuiocul și următoarele 6 ingrediente (prin ou).
Pentru a asambla, lingură 1/2 cană sos de paste în partea de jos a unui vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Puneți jumătate din feliile de vinete peste sosul de paste.
Presărați vinetele cu 1/8 linguriță de sare. Se acoperă cu aproximativ 3/4 cană sos de paste; întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste sos și acoperiți cu o treime de mozzarella și 1/4 cană fontina. Repetați straturile o dată, terminând cu aproximativ 1 cană de sos de paste. Acoperiți bine cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Îndepărtați folia; se acoperă cu restul de treime din mozzarella și 1/4 cană fontina.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când sosul este bubuit și brânza se topește; se răcește 10 minute.