Vinete la grătar și baie de iaurt
Vinete la grătar și iaurt Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 34 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mentă, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete La Grătar Cu Sos De Iaurt, Vinete la grătar cu iaurt și mentă, și Vinete la grătar și verdeață cu iaurt condimentat.
Instrucțiuni
Porniți un foc de cărbune sau lemne sau preîncălziți un grătar cu gaz (sau broiler); raftul nu trebuie să fie la mai mult de 4 inci de sursa de căldură.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime până la tulpină, dar nu tăiați, astfel încât vinetele să se deschidă ca o carte.
Întindeți aproximativ 2/3 din ceapă și usturoi între jumătățile de vinete și apăsați cele două părți la loc.
Gratiți vinetele, întorcându-se o dată sau de două ori, până când sunt înnegrite și prăbușite, 10-15 minute. Nu vă faceți griji dacă pielea arde puțin.
Între timp, amestecați ceapa și usturoiul rămas cu iaurtul; apoi condimentează cu sare, piper negru și cayenne.
Când sunt fierte, lăsați vinetele să se răcească puțin, apoi curățați pielea și lăsați să se răcească mai departe. Tăiați aproximativ vinetele, rezervând orice sucuri, apoi amestecați cu pansamentul cu iaurt. Se răcește dacă timpul permite sau se servește doar la temperatura camerei; garnisiți cu mentă sau pătrunjel.