Vinete la grătar Naan se înfășoară cu pansament Tahini-iaurt

Rețeta de vinete la grătar Naan se înfășoară cu pansament Tahini-iaurt este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest hor d ' oeuvre are 610 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți spanac pentru copii, vinete, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Vinete (Vinete) Cu Sos De Iaurt Tahini, Învelișuri de vinete la grătar cu Tahini Slaw picant, și Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mic, amestecați usturoiul, sucul de lămâie, tahini, iaurtul și sarea. Pune deoparte.
Ungeți vinetele și roșiile cu ulei. Grătar, întorcându-se des, până când apar semne de înmuiere și grătar, aproximativ 6 minute.
Tăiați pene de roșii în jumătate. Naan cald pe grătar.
Așezați fiecare naan pe o farfurie și acoperiți cu 1 1/2 căni de spanac, câteva felii de vinete, 4 bucăți de roșii și o lingură mare de amestec de iaurt rezervat.