Vinete la grătar cu Ricotta proaspătă și gust de roșii-busuioc la grătar

Vinetele la grătar cu Ricottan proaspăt și gustul de roșii-busuioc la grătar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 473 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, busuioc plus frunze, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 93 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cârnați la grătar cu gust de șalotă la grătar cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu gust de piper prăjit, și Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Așezați roșiile într-un castron și aruncați cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați roșiile pe grătar și grătiți până când sunt carbonizate pe toate părțile și tocmai fierte, aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Puneți roșiile tocate într-un bol, adăugați restul de 3 linguri de ulei, ceapă, oțet și busuioc și amestecați ușor până se combină.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire. Poate fi făcut cu 4 ore în avans și refrigerat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Așezați feliile pe grătar și grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute.Întoarceți și continuați să grătiți până când sunt fierte, 3 până la 4 minute.
Se amestecă împreună ricotta și pătrunjelul într-un castron mediu și se condimentează cu sare și piper.
Așezați vinetele la grătar pe un platou mare și acoperiți fiecare felie cu o lingură plină de ricotta și o lingură plină de gust de roșii.