Vinete la grătar cu iaurt și mentă

Vinetele la grătar cu iaurt și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, chimen măcinat, vinete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Vinete La Grătar Cu Lămâie, Iaurt, Rodie Și Mentă, Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar, și Vinete la grătar și baie de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele cu un cojitor de legume și tăiați-le în felii groase de 1/2 inci.
Presărați feliile de vinete generos cu sare, puneți-le într-o strecurătoare și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți vinetele sub apă rece și uscați bine.
Între timp, combinați uleiul de măsline și usturoiul într-o ceașcă mică de sticlă și cuptorul cu microunde doar până când uleiul este fierbinte și barbotare, aproximativ 20 de secunde.
Bateți împreună iaurtul, menta, chimenul, cayenne, 2 linguri de apă și sare după gust într-un bol mic.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau pregătiți un grătar în aer liber pentru gătit la foc mediu.
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu amestecul de ulei și usturoi. Grătați până când vinetele se rumenesc și se înmoaie, mișcând și întorcând feliile frecvent, aproximativ 15 minute.
Stropiți sosul de mentă pe feliile de vinete.
Pe porție: Calorii: 110; grăsime totală: 7 grame; grăsimi saturate: 1 gram; proteine: 3 grame; carbohidrați totali: 11 grame; zahăr: 5 grame; fibră: 6 grame; Colesterol: 0 miligrame; Sodiu: 130 miligrame