Vinete La Grătar

Vinete La Grătar
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Vinetele la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 91 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână capere, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar, și Vinete La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Stropiți ambele părți ale vinetelor cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se presară cu ingredientele rămase.
4
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții5
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista