Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Involtini. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, roșii, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 33 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Vinete Involtini, Involtini De Vinete La Grătar, și Involtini De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul și roșiile într-o cratiță medie; se amestecă 1/4 linguriță sare și 2 căței de usturoi. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când se reduce la 2 căni. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Tomate
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Așezați amestecul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
4
Presărați felii de vinete uniform cu 1/4 linguriță sare și piper; aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie. Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați 2 căței de usturoi rămași într-un mini robot de bucătărie; pulsează până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Adăugați nuci și pâine; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Nuci
8
Adăugați ricotta, coaja și oul; procesați până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană busuioc și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză Ricotta
Busuioc
Carne De Vită
Ouă
9
Întindeți 1 1/2 căni de sos de roșii pe fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramic acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sos De Roșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Răspândiți 2 linguri de amestec de ricotta pe fiecare felie de Vinete; roll up jelly-roll fashion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
11
Așezați rulourile, laturile cusăturii în jos, peste sos în vas. Puneți sosul rămas peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Sos
12
Se presară cu restul de 1/4 cană Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
13
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până la bule.