Vinete Indiene Bhurtha

Vinete Indiene Bhurtha
Indian vinete Bhurtha necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper cayenne, ghimbir, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Curry De Vinete (Indian), Vinete Umplute Cu Condimente Indiene, și Vinete Murate Din India De Sud.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Frecați uleiul pe exteriorul plantei de ouă sau acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sub broiler și gătiți până când carnea este moale și pielea se îndepărtează, aproximativ 30 de minute. Întoarceți - vă după cum este necesar pentru gătit uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și scoateți carnea din piele. Aruncați pielea; tăiați carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați semințele de chimen și lăsați-le să crape câteva secunde și să devină maro auriu. Aveți grijă să nu le ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
6
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Nu las ceapa să se rumenească foarte mult. Se amestecă roșia și se condimentează cu turmeric, chimen măcinat, coriandru măcinat, piper cayenne, sare și piper negru. Gatiti si amestecati cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Ardei IuteArdei Iute
Chimen MăcinatChimen Măcinat
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
TomateTomate
7
Așezați bucățile de vinete în tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, astfel încât o parte din umiditate să se evapore. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ornează cu coriandru proaspăt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista