Vinetele curry cu năut și spanac sunt un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 494 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, naan cald și iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Năut și spanac curry, Năut Curry cu spanac, și Năut de nucă de cocos și spanac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pe o suprafață de lucru, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare. Într-o tigaie mare, amestecați pasta cu pudra de curry și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați vinetele, ceapa, nautul și ghimbirul, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Întindeți legumele într-un strat uniform și prăjiți aproximativ 30 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când vinetele și ceapa sunt fragede. Se amestecă spanacul și se prăjește până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt