Vinete cu sos Miso
Vinetele cu sos Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți vinete, apă, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Vinete coapte cu sos Miso, Nasu Dengaku (vinete la grătar cu sos dulce Miso), și Spaghete de vinete prăjite cu sos de unt maro Miso.
Instrucțiuni
Sareți ambele părți ale rundelor de vinete și puneți-le într-o strecurătoare timp de 30 până la 60 de minute. Clătiți. Se usucă fiecare felie cu prosoape de hârtie.
Periați o foaie de prăjituri cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Așezați vinetele într-un singur strat pe foaie și periați blaturile cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline.
Fierbeți rondele timp de 7-10 minute până când sunt fierte și rumenite. (Nu este nevoie să le răsturnați.)
Se presară sare proaspătă și piper.
Bateți împreună miso și apă.
Bateți în oțet, ghimbir și suc de lămâie.
Stropiți sosul peste vinete și garnisiți cu scallion.