Vinete cu miere și menta
Vinetele cu miere și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 214 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Vinete prăjite cu miere, mentă și semințe de susan, Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă De Miere, și Vinete și năut Dip cu menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați feliile de vinete și gătiți timp de 3 minute până se rumenesc. Întoarceți fiecare bucată și gătiți încă 3 minute până se rumenesc.
Adăugați miere și oțet de vin roșu și aruncați suficient pentru a acoperi toate bucățile de vinete.
Se adaugă menta și se condimentează cu sare și piper.