Vinete cu iaurt Urfa Biber
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Vinetele cu iaurt Urfa Biber ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 4. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 111 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, iaurt strecurat, vinete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Capră, Ierburi De Primăvară Și Urfa Biber, Vinete Afumate Cu Nuci De Pin Și Piper Urfa, și Ardei Grași Umpluți Cu Orez (Zeytinyagli Biber Dolmasi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați vinetele cu mai multe vârfuri grele de sare și puneți-le într-o strecurătoare peste chiuvetă.
Lăsați să stea 30 de minute.
Încălziți o tigaie din fontă la mare până când fumează, apoi adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi subțire fundul.
Adăugați vinetele și aruncați pentru a acoperi cu ulei. Se amestecă rar timp de cinci minute până când vinetele dezvoltă un caracter pe mai multe părți. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când vinetele sunt foarte fragede, amestecând mai des decât înainte pentru a preveni arderea.
Adăugați usturoiul, Urfa biber și chimenul și gătiți timp de 1 minut sau până când condimentele sunt aromate, apoi opriți focul și amestecați rapid iaurtul pentru a acoperi. Gatiti pana cand sosul de iaurt se strange usor si se formeaza mici bazine de ulei portocaliu.
Se adaugă sare după gust și se servește imediat cu o garnitură de coriandru tocat.