Vinete cu Bruschetă de mentă
Vinete cu menta Bruschettan este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bruschetta De Vinete Și Mentă, Bruschetta De Vinete, și Bruschetta De Vinete.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, apoi adăugați vinete, sare, fulgi de chile și piper. Se amestecă pentru a acoperi cu ulei și se transformă focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand la fiecare cateva minute, pana cand vinetele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei și lingurați pe bruschete.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin.