Vinete coapte și miel

Vinete coapte și miel
Vinetele coapte și mielul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 291 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, pâine, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Vinete coapte cu sos de miel și nucă, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Musaca de miel și vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați vinetele; feliați transversal în runde groase de 1/4 inch, aruncând capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Periați ușor ambele părți ale rundelor cu ulei și așezați - le într-un singur strat pe două foi de copt de 12 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până se rumenesc și se înmoaie când este străpuns, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de 1/2 inch. Puneți un robot de bucătărie sau un blender și rotiți în firimituri grosiere; ar trebui să aveți 1 cană. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați firimiturile în 1/2 lingură de ulei de măsline până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, amestecați mielul până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și amestecați ocazional până când ceapa este moale și ciupercile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați sos de roșii, vin, muștar, busuioc, oregano, sare, piper și mielul rumenit. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând des, pentru a amesteca arome, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Aranjați jumătate din feliile de vinete într - un singur strat peste fundul unui vas de copt superficial de 2 până la 3 litri; acoperiți cu jumătate din amestecul de miel. Repetați straturile de amestec de vinete și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Presărați blatul cu pesmet și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
12
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc și clocotesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se presara cu patrunjel. Scoateți porții cu o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista