Vinete coapte în ciocolată

Vinetele coapte în ciocolată sunt a fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 951 calorii. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ciocolată de gătit de cea mai bună calitate, coniac, fructe confiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Vinete coapte cu fasole cannellini, Vinete coapte umplute cu miel tocat, și Rețetă de miel la cuptor (cu vinete, roșii, măsline, usturoi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță cu apă clocotită și puneți un abur de bambus peste ea.
Așezați vinetele într-un singur strat în abur, puneți un capac și aburiți aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Pentru a pregăti sosul de ciocolată, fierbeți coniacul la foc mare, turnați smântâna și opriți focul. Odată ce crema este călduță, adăugați ciocolata și zahărul și amestecați până se topește totul.
Pregătiți umplutura amestecând ricotta cu fructele confiate. Îndulciți cu zahărul și amestecați în ciocolată.
Rulați un cuțit de-a lungul fiecărei vinete pentru a crea un buzunar (nu tăiați până la capăt), apoi deschideți și umpleți cu ricotta. Umpleți fiecare vinete și aranjați într-un vas de servit cu tulpinile care ies în afară.
Bateți sosul de ciocolată, turnați peste vinete (fără a acoperi tulpinile) și răciți la frigider timp de 3 ore.
Pentru a servi, lingurați pe o farfurie și serviți cu zmeură proaspătă.