Vinete calde și acre
Vinetele calde și acre necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.25 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 316 calorii. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr auriu, vinete er, oțet de vin și căței de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinete dulci și acre, supă de legume fierbinte și acră , cum se face supă de legume fierbinte și acră, și Salată caldă și acră.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Încălziți o tigaie mare și turnați 1 lingură de ulei. Condimentați vinetele și rumeniți-le pe toate părțile până se înmoaie (poate fi necesar să adăugați încă 1 lingură de ulei pe măsură ce gătesc) acest lucru va dura aproximativ 15 minute. Pune deoparte.
Turnați uleiul rămas într-un wok.
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați timp de 3-4 minute la foc mic până când ceapa este moale și usturoiul auriu.
Adăugați vinetele și turnați sosul peste. Amestecați împreună, reduceți focul la minim și acoperiți cu un capac timp de 2 minute. Scoateți capacul și amestecați din nou încă 1 min.
Se servește cu felii de ardei iute și coriandru presărat peste.