Vinete A la Dawlish

Vinete A la Dawlish
Vinetele a la Dawlish ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 299 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, vinete, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare sunt Vinete mediteraneene, Vinete fierbinți cu usturoi-ghimbir, și Vinete cu roșii și năut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați ambele părți ale fiecărei felii de vinete cu generozitate cu ulei de măsline; aranjați într-un singur strat în fundul unei tigaie pentru pui. Împrăștiați aproximativ jumătate din semințele de coriandru crăpate peste feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Gatiti sub broiler pana se rumeneste, 5 pana la 6 minute. Întoarceți și condimentați cu semințele de coriandru rămase; gătiți sub broiler până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Bateți sucul de lămâie, busuiocul și sarea împreună într-un castron; stropiți peste feliile de vinete fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VineteVinete
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista