Vin și muschi de porc marinat Dijon

Vin și muschi de porc marinat Dijon
Vinul și muschiul de porc marinat Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 349 de calorii , 48 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 2,42 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită oregano, vin alb, usturoi și pătrunjel. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este remarcabil. Mușchiă de porc glazurată cu zahăr brun și balsamic , Cotletele de porc glazurate cu arțar cu sos de curmale și cușcuș prăjit cu nuci de pin și melasă și muschiă de porc Cayenne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kg De Roșii, Tăiate La Jumătate în Cruce1/2 Kg De Roșii, Tăiate La Jumătate în Cruce
2
Puneți muschiul de porc într-o tavă adâncă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
3
Amesteca intr-un castron usturoiul, ceapa, patrunjelul, mustarul, vinul, iaurtul, uleiul de masline, sare, piper, fulgi de ardei rosu, oregano, busuioc, cimbru, bulion si zeama de lamaie; se toarnă peste carnea de porc. Acoperiți întregul vas cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano RasăMâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
2 Cutii (8,5 Uncii) De Amestec De Brioșe De Porumb2 Cutii (8,5 Uncii) De Amestec De Brioșe De Porumb
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă a atins 145 de grade F (63 de grade C), aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kg De Roșii, Tăiate La Jumătate în Cruce1/2 Kg De Roșii, Tăiate La Jumătate în Cruce
5
Scoateți muschiul din vas și acoperiți cu folie de aluminiu pe o masă de tăiat. Se lasă să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia felii. Rezervați sosul din farfurie și serviți în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista