Marinara de vin roșu și rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 406 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți conserve de roșii, busuioc, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chifteluțe cu vin roșu Marinaran și mămăligă cu brânză, Midii în sos de vin alb (Mejillones a la Marinara), și Rozmarin-Marinată De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
3
Adăugați vin și următoarele 7 ingrediente (vin prin pastă de roșii). Se aduce la foc mic; gatiti 20 de minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire