Vin Roșu-Sorbet De Zmeură
Vin roșu-sorbet de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 799 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Rețete similare includ Sorbet De Vin De Zmeură, Sorbet De Vin De Mure, și Sorbet De Căpșuni Și Vin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți zahărul, apa și vinul roșu la fierbere și lăsați să fiarbă 1 minut, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă zmeura. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră. Pentru a purifica fructele de pădure și a îndepărta semințele, folosind o spatulă de cauciuc, apăsați amestecul printr-o strecurătoare de plasă așezată peste un castron mediu sau treceți-l printr-o moară alimentară prevăzută cu un disc fin într-un castron mediu. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine. Congelați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Variație: pentru un sorbet cu gust mai ușor, utilizați rossimbrox în locul vinului roșu.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA