Vin Roșu-Sorbet De Zmeură

Vin Roșu-Sorbet De Zmeură
Vin roșu-sorbet de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 799 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Rețete similare includ Sorbet De Vin De Zmeură, Sorbet De Vin De Mure, și Sorbet De Căpșuni Și Vin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți zahărul, apa și vinul roșu la fierbere și lăsați să fiarbă 1 minut, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă zmeura. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră. Pentru a purifica fructele de pădure și a îndepărta semințele, folosind o spatulă de cauciuc, apăsați amestecul printr-o strecurătoare de plasă așezată peste un castron mediu sau treceți-l printr-o moară alimentară prevăzută cu un disc fin într-un castron mediu. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine. Congelați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
înghețatăînghețată
Fructe De PadureFructe De Padure
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
SitaSita
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
3
Variație: pentru un sorbet cu gust mai ușor, utilizați rossimbrox în locul vinului roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RozVin Roz
SorbetSorbet
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista