Vin roșu condimentat cu coniac și citrice
Vinul roșu condimentat cu coniac și citrice este un fără lactate și vegetarian băutură. Această rețetă face 2 porții cu 596 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $11.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, portocală, apă de vie framboise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crock-Pot Vin Roșu Fiert Cu Brandy, Citrice dulci și pui la grătar cu coniac, și Vin alb fiert cu coniac de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați felii de portocală și lămâie, fasole de vanilie, coajă de portocală și cuișoare într-un borcan mare de sticlă.
Se toarnă vin peste. Acoperiți și puneți-l într-o zonă întunecată rece timp de 2 săptămâni.
Se strecoară vinul prin mai multe straturi de pânză de brânză în ceașcă de măsurare cu 4 căni. Aruncați solidele în pânză de brânză.
Adăugați framboise și zahăr în vin; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul în sticlă de vin sau sticlă decorativă. Sticlă de plută și puneți-o într-o zonă întunecată rece timp de cel puțin 1 săptămână. (Se poate face cu 6 săptămâni înainte. A se păstra într-o zonă întunecată rece.)
Serviți în pahare mici de vin.