Vin Fiert German (GLS...........)
Vinul Mullled German (Glulkormhwein) necesită în jur de 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 170 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pânză de brânză, apă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Chow. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Vin Fiert German (GLS...........), Glcucurhwein (Vin Fiert), și Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi și portocale în fâșii largi, evitând miezul alb; așezați coaja într-o cratiță mare. Suc de lămâi și portocale și adăugați sucul în tigaie.
Așezați cuișoarele și cardamomul într-o bucată mică de pânză de brânză, legați-o strâns cu sfoară de măcelar și adăugați mănunchiul în cratiță.
Adăugați zahărul, apa și bețișoarele de scorțișoară, așezați tigaia la foc mare și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 20 de minute.
Adăugați vinul roșu și țuica, amestecați pentru a combina și aduceți doar la foc mic (nu lăsați să fiarbă).
Scoateți de pe foc și îndepărtați și aruncați pachetul de condimente înainte de servire.