Vin Fiert German (GLS...........)

Vin Fiert German (GLS...........)
Vinul Mullled German (Glulkormhwein) necesită în jur de 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 170 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pânză de brânză, apă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Chow. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Vin Fiert German (GLS...........), Glcucurhwein (Vin Fiert), și Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi și portocale în fâșii largi, evitând miezul alb; așezați coaja într-o cratiță mare. Suc de lămâi și portocale și adăugați sucul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Așezați cuișoarele și cardamomul într-o bucată mică de pânză de brânză, legați-o strâns cu sfoară de măcelar și adăugați mănunchiul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Adăugați zahărul, apa și bețișoarele de scorțișoară, așezați tigaia la foc mare și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vinul roșu și țuica, amestecați pentru a combina și aduceți doar la foc mic (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Scoateți de pe foc și îndepărtați și aruncați pachetul de condimente înainte de servire.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista