Veșnic verzi comestibile

Veșnic verzi comestibile
Comestibile Evergreens este o rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și cu 30 de rețete cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 786 de calorii. Pentru 12,03 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt pietrele comestibile, tuburile interne comestibile și cămarele comestibile.

Instrucțiuni

1
Cu o foarfecă, tăiați rulourile pe lățime în treimi. Adunați fiecare piesă, începând cu o latură lungă, pentru a forma volane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Puneți conurile de înghețată pe o farfurie de servire. Începând de la baza conului, atașați volane înfășurându-le în jurul conului. Ciupiți în partea de sus pentru a forma un punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista