Verzii și Andouille
Verdele și Andouille ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de sare și piper, sare, presărați zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Verzii și Andouille, Saut Andouille Și Verdețuri Cu Crupe, și Scoici sotate cu Andouille și verdeață pentru copii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie cu câțiva centimetri de apă la foc mediu. Se aduce la fierbere, se condimentează cu sare, după gust și se adaugă verdeața amară. Gatiti cateva minute, apoi scurgeti si rezervati.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu spre mediu-mare și adăugați andouille. Se rumenesc crumblele sau cârnații fierți tocați, apoi se adaugă ceapa și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul și se adaugă verdeața amară.
Se încălzește câteva minute, apoi se toarnă cu oțet și se condimentează cu zahăr, sare, piper și nucșoară, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.