Versiune simplă a borșului
Reteta versiune simplă de borș ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Borș, Borș, și Borș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală de 4 litri la foc mediu.
Adăugați legumele și gătiți timp de 15 până la 20 de minute, până când legumele se înmoaie. (Dacă utilizați sfeclă conservată, adăugați-le după ce celelalte legume s-au înmuiat.)
Adăugați bulionul de vită și aduceți supa la foc mic. Se fierbe încet timp de 10 minute. Ajungeți cu o lingură și gustați câteva dintre legume pentru a vă asigura că s-au înmuiat bine.
Presărați oțetul de vin după gust. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește în boluri fierbinți. Treceți la masă smântâna, mărarul tocat și pâinea neagră feliată.Sugestii și variații puteți transforma acest borș simplu într-un piure sau o supă cremă simplă punându-l într-un blender și strecurându-lși, dacă doriți, terminându-l cu o cană de smântână grea. Vara, borșul cu piure rece face o supă rece încântătoare. (Vezi și crema de supă de sfeclă.)
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;