Vermont Sirop De Arțar Cotlet De Porc
Vermont sirop de arțar cotlet de porc ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 337 calorii. 816 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline extravirgin, făină pentru a îngroșa sosul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Sirop De Arțar, Cotlet De Porc La Grătar Cu Sirop Balsamic, și Sirop de arțar și muștar carne de porc gătită lent.
Instrucțiuni
Rumeniti Cotletele de porc: Incalziti cuptorul la 400 F.
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu puțină sare.
Încălziți untul sau uleiul într-o tigaie mare saut la foc mediu. Se usuca cotletele cu prosoape de hartie si se aseaza in tigaia saut. Gatiti (fara sa va miscati) suficient pentru a se rumeni bine, apoi intoarceti si rumeniti cealalta parte.
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le într-un vas de copt cu față înaltă sau într-o tigaie de prăjire. (Dacă cotletele dvs. de porc sunt foarte subțiri și au gătit în acest moment, săriți pasul cuptorului și cortați-le lejer cu folie de aluminiu în timp ce faceți sosul.)
Adaugati ceapa tocata in tava saut-ul in care ati rumenit carnea de porc, si saut-ul timp de 2-3 minute, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Adăugați oțetul, pudra de chili, piperul, siropul de arțar, apa și sosul Worcestershire în tigaie și aduceți la fierbere.
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc din vasul de copt. Coborâți focul la 350 de litri F și coaceți neacoperit timp de 10-15 minute pentru cotletele groase (1 inch grosime), 5-10 minute pentru cotletele subțiri (1/2 inch grosime) sau până când temperatura interioară a cărnii de porc ajunge la 145 de litri F.
Ceapa feliata maronie (optional): In aceeasi tigaie saut saut pe care ati folosit-o pentru a face sosul, adaugati putin ulei si incalziti la mediu. Gatiti ceapa feliata in tigaie, permitand cepei sa ridice orice sos ramas in tigaie. Gatiti pana se rumenesc usor, in timp ce Cotletele de porc se coc.
Îngroșați sosul cu făină:
Așezați Cotletele de porc pe un platou de servire și cort liber cu folie.
Se toarnă sosul în cratița în care ați ars cotletele și se amestecă în 1 lingură de făină pentru a îngroșa sosul. Sare după gust și servește sosul peste cotlete și (opțional) ceapă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.