Vermentino-Biban De Mare Fiert

Vermentino-biban de mare fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi cu praz fiert, portocaliu și cimbru, Biban de mare și sos picant de roșii peste fenicul fiert, și Biban de mare fiert cu aburi de la River Cottage cu cimbru și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, marcați ușor pielea fileurilor de biban de mare într-un model cu trapă încrucișată. Condimentați ambele părți ale fileurilor de biban de mare cu sare și piper, apoi praf foarte ușor cu făină.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Adăugați fileurile de biban de mare, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă fileurile de biban de mare cu o spatulă.
Se toarnă vinul alb în tigaie și se adaugă frunzele de dafin. Gatiti fileurile la foc moderat pana cand sunt fierte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați fileurile într-un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Adăugați bulionul de pește sau sucul de scoici în tigaie și fierbeți la foc moderat până când sosul este ușor redus, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și se amestecă în lingura rămasă de ulei de măsline. Puneți sosul peste pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.