Verdure imbracate cu miere de mustar cu mere si pere

Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, verdeață îmbrăcată cu miere de muștar cu măr și pere ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 254 de calorii , 1 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mere, pere, salată verde și alte câteva ingrediente, le puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Portobello umplut cu crab și verdeață îmbrăcată cu citrice și muștar , Salată de fasole verde îmbrăcată cu miere și muștar și Salată de verdeață de muștar cu carne de porc și pere asiatice .
Instrucțiuni
Combinați oțetul și sucul de lămâie cu eșalota rasă într-un castron. Apoi adăugați mierea și Dijon și amestecați EVOO într-un flux lent. Asezonați dressingul cu sare și piper. Aruncați dressingul cu verdeața și fructele tăiate pentru a se acoperi.