Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino

Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața de iarnă cu pere prăjite și Pecorino. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 127 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de masă, sare de mare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verdeață de primăvară prăjită cu alune și Pecorino, Verdeață mixtă cu roșii prăjite, pere Mozzarella și crutoane de casă, și Brânză Pecorino, Rachetă Și Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. 
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mică și uscată, prăjiți nucile de pin la foc mediu, amestecând continuu, până când sunt parfumate și ușor rumenite, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se toarnă imediat pe o farfurie pentru a se răci; nucile se pot arde rapid. Pune deoparte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Tăiați fiecare jumătate de pere în 6 pene subțiri. Într-un castron, aruncați pene de pere cu uleiul de măsline și sarea de masă. Aranjați perele într-un singur strat într-o tigaie sau pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți din cuptor și, folosind clești, întoarceți ușor perele. Reveniți la cuptor și prăjiți până se înmoaie și ușor rumenite, cu 3-5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lasă să se răcească. 
7
Într-un bol de salată puțin adânc, combinați verdeața, nucile de pin și brânza și aruncați pentru a amesteca. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați uleiul de nuci într-un flux lent și constant, amestecând constant până se formează un pansament neted, emulsionat. Se condimentează cu sare de mare și piper. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a acoperi bine. Se acoperă cu feliile de pere prăjite, se condimentează cu câteva măcinări de piper și se servește imediat. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista