Verdeață de câmp sălbatic și roșii coapte De Viță De Vie cu pansament cald de pădure de alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdele de câmp sălbatic și roșiile coapte cu viță de vie cu pădure caldă de alune. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, ulei de alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccini cu piept de pui la grătar și roșii coapte De Viță De Vie, Amestecat organice Santa Barbara câmp verdeață cu alune Vinaigrette, și Salată de câmp cu sos cald de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rupeți sau tocați ciupercile în bucăți de 1/4 inci și acoperiți cu 1/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Se lasă să stea 30 de minute pentru a se rehidrata. Strângeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere într-un castron mic. Clătiți ciupercile și lăsați-le deoparte. Se strecoară lichidul înmuiat printr-un prosop de hârtie într-un vas mic și se reduce la jumătate la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Combinați uleiul de alune, uleiul de nucă și uleiul de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Alune
Ulei De Nuc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Combinați oțetul, șalotul, arpagicul și sarea și piperul într-un vas de amestecare mediu separat și bateți în lichid cald de înmuiere. Continuați să bateți și adăugați ulei într-un flux subțire lent pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Așezați felii de roșii. Sus cu verdeață de salată și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6
Stropiți cu pansament cald și acoperiți cu 2 frunze mici de romaine.