Verdeață cremoasă de muștar cu șalotă prăjită
Cremă de muștar verde cu șalotă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână smântână grea, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Verdeață Fragedă Cu Șalotă Prăjită Crocantă, Muștar Verde Cu Sos Cremos De Muștar, și Caserolă Cremoasă De Fasole Verde Cu Șalotă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală.
Adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat, amestecând, până la translucid, 5 minute.
Adăugați verdele în loturi, amestecând fiecare lot pentru a se ofili înainte de a adăuga mai multe.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când verdeața este fragedă, 15 minute.
Scurgeți bine verdeața și readuceți-le în oală.
Într-un castron, amestecați făina cu cayenne și un vârf generos fiecare de sare și piper.
Adăugați șalotele și aruncați pentru a acoperi cu amestecul de făină; se transferă într-o strecurătoare și se agită pentru a îndepărta excesul de făină.
Într-o tigaie adâncă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal. Prăjiți șalotele în loturi la foc moderat până când sunt crocante, 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-o cratiță, fierbeți smântâna și usturoiul la foc mic până se reduc la 1 cană, 10 minute. Se strecoară crema peste verdeață și se fierbe la foc moderat până se îngroașă, 5 minute; se condimentează cu sare și piper. Se amestecă jumătate din șaloturile prăjite și se transferă într-un vas de servit.
Presărați deasupra șalotele rămase și serviți.