Verdeață amară cu migdale și brânză de capră

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Verdele amar cu migdale și brânză de capră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 412 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de frunze de rozmarin, frunze de cimbru, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, și Verdeață Amară Cu Brânză De Capră, Nuci De Pin Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 10 minute, până devin aurii.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Într-un castron, amestecați șalota și oțetul; lăsați să stea 10 minute. Într-un castron mare, aruncați rucola, andivele, radicchio și migdalele. Într-o tigaie, încălziți uleiul, rozmarinul și cimbru la foc moderat timp de 2 minute, până când sfârâie. Se amestecă gemul și se gătește până se topește, 30 de secunde.
Adăugați șalota și oțetul și gătiți la foc mic până se încălzește, 30 de secunde. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste verdeață și se aruncă. Umpleți salata pe farfurii, aranjați 2 runde de brânză de capră pe fiecare farfurie și serviți.