Verdeață amară cu migdale și brânză de capră

Verdeață amară cu migdale și brânză de capră
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Verdele amar cu migdale și brânză de capră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 412 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de frunze de rozmarin, frunze de cimbru, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, și Verdeață Amară Cu Brânză De Capră, Nuci De Pin Și Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 10 minute, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
4
Într-un castron, amestecați șalota și oțetul; lăsați să stea 10 minute. Într-un castron mare, aruncați rucola, andivele, radicchio și migdalele. Într-o tigaie, încălziți uleiul, rozmarinul și cimbru la foc moderat timp de 2 minute, până când sfârâie. Se amestecă gemul și se gătește până se topește, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
GemGem
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați șalota și oțetul și gătiți la foc mic până se încălzește, 30 de secunde. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Se toarnă pansamentul peste verdeață și se aruncă. Umpleți salata pe farfurii, aranjați 2 runde de brânză de capră pe fiecare farfurie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VerziiVerzii
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista