Supa verde pe verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $ 4.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. dacă aveți ciuperci, morcovi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Paste Pesto verde sfeclă și ridiche verde cu sfeclă prăjită și ridichi, și Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 6 ingrediente într-o oală mare sub presiune, sigilați și aduceți la presiune ridicată. Reduceți căldura pentru a menține presiunea ridicată timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural în timp ce pregătiți ingredientele rămase. (Pentru gătitul cu aragaz, fierbeți până când mazărea despicată este fragedă, aproximativ 30 până la 45 de minute.) Când presiunea este scăzută, folosiți un blender de mână pentru a curăța supa. Sau, amestecați în loturi într—un blender obișnuit-aveți grijă, deoarece acesta este fierbinte și stropește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați următoarele 6 ingrediente (*și busuiocul uscat, dacă îl utilizați) și gătiți timp de aproximativ 30-45 de minute, până când verdeața este complet fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Fierbinte (100°F)
Verzii
4
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni ca supa să devină prea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Adăugați ingredientele rămase și folosiți din nou blenderul pentru a curăța verdeața și ciupercile până când sunt destul de netede. Verificați condimentul și adăugați sare după cum este necesar și subțiați cu puțină apă dacă vi se pare prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Verzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Serviți cu lămâie suplimentară sau încercați-o cu o lingură de iaurt simplu de soia amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt De Soia
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat