Verde De Muștar Calabrese
Calabrese mustar Greens este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 182 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cicoare, oțet de vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Verde De Muștar Calabrese, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați jumătate din verdeață și gătiți, amestecând de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați verdeața într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece. Repetați cu verdele rămas.
Se scurge foarte bine. Tăiați grosolan verdeața.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Adăugați verdele și amestecați bine. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când verdele se încălzește, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați verdeața într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă oțetul și se servește.