Verde amestecat cu nuci
Verdele amestecat cu nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de salată bibb, muștar dijon, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Verde amestecat cu zmeură și nuci, Pere și nuci cu verdețuri mixte, și Verde amestecat cu nuci de parmezan.
Instrucțiuni
Clătiți salatele și frunzele separate.
Lăsați frunzele să stea în apă rece pentru a acoperi într-un castron mare 30 de minute.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie. Rupeți frunzele în bucăți de mușcătură.
Coaceți nucile într-o tigaie superficială la 350 timp de 10 minute sau până când sunt prăjite. Se amestecă untul și 1/2 linguriță sare.
Pulsați șalotele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate.
Adăugați restul de 1 1/4 lingurițe de sare, oțet și următoarele 3 ingrediente. Cu procesorul în funcțiune, turnați ulei prin jgheabul alimentar.
Adăugați 1/4 cană de nuci și procesați până se omogenizează.
Aruncați salata verde și ciupercile cu 1/2 cană de vinaigretă; deasupra cu restul de 1 cană de nuci.
Se servește cu vinaigreta rămasă, dacă se dorește.