Verde amestecat cu brânză de capră, afine și nuci

Verde amestecat cu brânză de capră, afine și nuci
Verdele amestecat cu brânză de capră, afine și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 312 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de afine, vinaigretă de lămâie-arțar, jumătăți de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață mixtă cu nuci pecan, brânză de capră și afine uscate, Verdeață Mixtă Cu Nuci Pecan, Brânză De Capră Și Afine Uscate, și Verdeață mixtă cu pere, brânză de capră, afine uscate și nuci pecan condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați verdeața, merisoarele și nucile într-un castron mare. Chiar înainte de servire, aruncați cu 2/3 cană vinaigretă de lămâie-arțar și acoperiți cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VinetăVinetă
NuciNuci
VerziiVerzii
LămâieLămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Notă: pentru o altă opțiune de servire, feliați brânza de capră în 16 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3
Rulați felii în nuci tocate, prăjite (omiteți jumătățile de nucă în salată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
RolaRola
4
Serviți felii peste verdeață; stropiți cu vinetă de lămâie-arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
VerziiVerzii
LămâieLămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista