Venison Wellington

Venison Wellington
Venison Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 836 calorii, 44G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,61 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 492 de fani. Un amestec de cățel de usturoi, gălbenușuri de ou, pachet de foietaj cu unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vânat și ciuperci sălbatice Wellington, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Cel Mai Bun Wellington De Vită.

Instrucțiuni

1
Pentru imagini detaliate pas cu pas pentru a vă ajuta la crearea Wellington-ului dvs., vizitați pagina noastră de ghid. În primul rând, uscați vânatul cu hârtie de bucătărie, apoi condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți carnea peste tot timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se periază cu muștar, se lasă să se răcească, apoi se răcește timp de 20 de minute. Rezervați orice sucuri pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4
Topiți untul și înmuiați șalota și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați ciupercile, ierburile și condimentele și gătiți timp de 10 minute până când aveți un amestec asemănător pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Adăugați brandy și gătiți până se evaporă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Suprapuneți 2-3 foi de folie alimentară pe o suprafață curată și așezați prosciutto în 2 rânduri, suprapunând ușor fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8
Întindeți pasta de ciuperci răcită pe tot prosciutto, creând un strat subțire și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați fileul în centrul amestecului de ciuperci. Folosind marginea foliei alimentare, desenați cu atenție stratul de prosciutto și ciupercă în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Rulați într-o formă de cârnați, răsucind capetele foliei alimentare așa cum faceți, pentru a forma un bușten strâns. Se răcește timp de 30 de minute pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți patiseria într-un dreptunghi puțin mai mare decât o magazie și tăiați marginile la neaten.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Desfaceți cu grijă coletul de prosciutto și așezați-l în mijlocul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
13
Îndoiți jumătatea inferioară a produselor de patiserie. Periați ușor restul foii cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Rotiți totul în jurul cărnii pentru a încadra. Îndoiți ușor sub marginile mai scurte pentru a crea un colet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Transferați pe o foaie de copt și, folosind mâinile, neteziți patiseria în jurul cărnii, apăsând-o ferm pentru a evita prinderea aerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
16
Ungeți patiseria peste tot cu gălbenuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
17
Se răcește timp de cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore. Apoi, folosind spatele unui cuțit, marcați patiseria, având grijă să nu tăiați până la capăt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
18
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
19
Ungeți ușor o tavă de copt antiaderentă și încălziți până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
20
Puneți Wellington-ul pe tavă și coaceți timp de 30 de minute (35 de minute pentru bine făcut).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
21
Scoateți din cuptor, periați cu ou suplimentar și odihniți-vă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
22
Pentru a face sos de vânat, topiți un buton mare de unt într-o tigaie medie, adăugați 1 șalotă tocată mărunt, 1 cățel de usturoi zdrobit și 1 crenguță de cimbru și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
VânatVânat
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
23
Se adaugă 1 lingură de făină, se rumenesc aproximativ 1 min, apoi se toarnă în Port de 250 ml și se reduce cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
PortPort
24
Adăugați 400 ml de carne de vită și orice sucuri rezervate din carne de vânat, apoi reduceți din nou cu două treimi până la sirop. Condimentați, adăugați 1 lingură de jeleu de coacăze roșii, dacă doriți, și strecurați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
VânatVânat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista