Venison Oscar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Venison Oscar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 277 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, jumbo lump crabmeat, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Steak Oscar, și Steak Oscar (Pentru 2).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Condimentați vânatul cu sare și piper și căutați ușor ambele părți. Aranjați pe o foaie de copt.
Aveți la îndemână un castron cu apă cu gheață. Blanch sau abur sparanghel sfaturi până când se înmoaie și șoc rece în apă cu gheață.
Combinați maioneza, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și condimentul de fierbere a crabului într-un castron și amestecați bine. Se amestecă carnea de crab, încercând să se evite ruperea bucăților. Puneți amestecul de crab pe fiecare cotlet de vânat și așezați 2 vârfuri de sparanghel încrucișate deasupra.
Coaceți în cuptor până când crabul este maro auriu deschis.