Venison Mostaccioli Caserola
Caserola de vânat Mostaccioli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 472 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, vânat măcinat, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Mostaccioli, Caserola De Vânat Cu Găluște De Arpagic Cheddar, și Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și rezervați pastele.
Între timp, așezați uleiul de măsline într-o tigaie setată la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați carnea de vânat și gătiți până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți, dacă este necesar. Se amestecă sosul de roșii, busuiocul și praful de usturoi. Condimentează după gust cu sare și piper și oprește focul.
Asamblați caserola lingonind un strat de sos de vânat peste fundul vasului de copt pregătit.
Presărați sosul cu parmezan și stratificați cu paste fierte. Se acoperă cu sosul, se acoperă cu paste și jumătate din Mozzarella. Repetați straturile pentru a utiliza ingredientele rămase, terminând cu un strat de brânză Mozzarella. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Scoateți capacul foliei și coaceți până când toppingul de brânză este auriu deschis, încă aproximativ 10 minute.