VELVEETA Cheesy Bean Dip

VELVEETA Cheesy Bean Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați VELVEETA Cheesy Bean Dip. Această rețetă face 26 de porții cu 44 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Cap de la magazin și ridica mexican Velveeta circulara, taco Bell fasole refried, Taco Bell circulara si salsa indesata, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați VELVEETA brânză spanac Dip, VELVEETA Cheesy pui oală plăcintă caserola, și VELVEETA Cheesy Chicken Rotini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Cuptor cu microunde la înălțime 5 până la 6 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Serviți cu legume proaspete tăiate asortate sau chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista