Veggie Pad Thai (actualizare)

Veggie Pad Thai (actualizare)
Rețeta Veggie Pad Thai (actualizare) ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 639 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de fulgi de sare, tăiței de orez, arahide prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 106 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista