Vegan Portobello Stroganoff
Vegan Portobello Stroganoff este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 265 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, bulion vegan fără carne de vită, cremă vegană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pui Portobello Stroganoff, Carne De Vită Și Ciuperci Portobello Stroganoff, și Portobello și spanac Stroganoff - 6 puncte.
Instrucțiuni
Bateți smântână vegană, 1/2 cană de apă, ceapă tocată, făină, bulion vegan, praf de usturoi, busuioc și piper negru într-un castron. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Bateți vinul roșu, uleiul de măsline, sosul de soia, oțetul balsamic și usturoiul într-un alt castron.
Aranjați capacele de ciuperci cu părțile branhiale în sus într-un vas de copt și turnați amestecul de vin roșu deasupra. Marinați timp de 20 de minute, apoi acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia, răsturnați ciupercile și continuați să coaceți până când sunt foarte fragede, încă aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească; ciuperci de zaruri.
Încălziți o cratiță pulverizată cu spray de gătit la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile in tigaia cu sos pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute; reduceți focul la minim.
Se amestecă sosul de smântână în ciuperci. Continuați să gătiți și amestecați până se îngroașă, încă 1 până la 2 minute. Dacă sosul devine prea gros, amestecați 1/4 cană de apă.