Vegan Gyoza
Vegan Gyozan este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ake, legume, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Vegan Gyoza, Gyoza, și Gyoza.
Instrucțiuni
Congelați tofu peste noapte. Dezghețați, spălați bine și stoarceți cât mai multă apă din tofu. Consultați postarea mea despre" carne măcinată vegetariană " pentru instrucțiuni mai detaliate.Spălați quinoa și gătiți-o în 1 cană de apă.
Adăugați-l în castron cu tofu când este gătit. Fierbeți varza până nu mai este crocantă, dar nu până când este complet moale (aproximativ 1-2 minute).
Scurgeți-l și rulați sub apă rece, astfel încât să fie suficient de rece pentru a fi manevrat. Scuturați excesul de apă, dar nu strângeți. Se toacă varza și se adaugă în bol cu tofu și quinoa.
Adăugați în castron scallions, usturoi, ghimbir, ulei de susan, sos de soia, sake, amidon de cartofi, sare și piper alb. Folosiți un microplan pentru a rade shiitake-ul uscat într-o pulbere și adăugați-l în castron. Puneți o mănușă sigură pentru alimente și amestecați umplutura cu mâna, folosind o acțiune de frământare pentru a convinge amestecul sfărâmicios să se unească. Nu se va lipi niciodată ca o umplutură pe bază de carne, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când este scoasă împreună cu o lingură. Dacă aveți mâna dreaptă, așezați 1 ambalaj în palma mâinii stângi, apoi puneți o lingură de umplutură în centrul ambalajului. Scufundați degetele mâinii drepte într-un castron cu apă și udați întreaga margine a ambalajului. Aceasta este ceea ce sigilează pliurile în loc. Continuați să țineți gălușca în mâna stângă și pliați ambalajul în jumătate, dar nu sigilați încă marginile. Prindeți marginea stângă și țineți-o închisă cu degetul mare și arătătorul stâng. Îndoiți o încrețire cu degetul mare și arătătorul drept. Ciupiți pliul închis cu degetul mare și arătătorul stâng. În timp ce utilizați degetele de pe mâna dreaptă pentru a împiedica strângerea umpluturii. Continuați să pliați și să ciupiți până când ajungeți la marginea dreaptă. Repetați până când rămâneți fără umplutură sau ambalaje. Dacă nu aveți de gând să le prăjiți imediat, puneți găluștele pe hârtie pergament și lăsați puțin spațiu între fiecare pentru a nu se lipi. Le puteți congela astfel și le puteți transfera într-o pungă de congelator după ce sunt înghețate.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaia antiaderentă și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați gyoza în rânduri. Se prăjește până când gyoza abia începe să se bronzeze pe fund. Cu un capac gata, adăugați 1/4 cană de apă în tigaie și acoperiți imediat cu un capac. Uleiul va stropi destul de mult, așa că aveți grijă și folosiți capacul ca scut pentru a vă proteja.
Lăsați gyoza să se aburească timp de 2 minute. Dacă apa se scurge înainte de expirarea celor 2 minute, deschideți capacul și adăugați puțin mai mult. După aburire, scoateți capacul și lăsați apa rămasă să ardă.
Lăsați gyoza să se prăjească în uleiul rămas până când fundul este maro auriu și crocant. Farfurie cu partea crocantă în sus, astfel încât să nu se ude. Pentru a face sosul pentru gyoza, combinați părți egale sos de soia și oțet de orez și adăugați ulei de chili după gust.